wensenboekje

Een uitvaart zoals ú die wenst:
leg het vast voor de nabestaanden.

Claudia Rossen Uitvaartverzorging heeft ook een ‘Laatste Wensenboekje’. Hierin kunt u uw persoonlijke wensen en voorkeuren vastleggen met betrekking tot uw latere uitvaart. Daarover denkt u waarschijnlijk niet iedere dag na. Gelukkig hoeft dat ook niet. Maar het kan wél een geruststellend idee zijn om er eens in alle rust voor te gaan zitten en uw wensen te overwegen en vast te leggen. Een uitvaart is nét zo persoonlijk als het leven.

Daarom is het prettig bij leven te weten dat uw eigen uitvaart in de toekomst geheel volgens uw wensen wordt uitgevoerd.
In dit boekje geeft u antwoord op een aantal vragen en geeft zo uw nabestaanden de zekerheid dat ze uw uitvaart op basis van uw eigen wensen door de uitvaartverzorgster kunnen laten vormgeven. Dat kan voor uw nabestaanden een hele geruststelling zijn in een emotionele periode. Dit ‘Laatste Wensenboekje’ kunt u gratis en vrijblijvend bij ons opvragen. Maar u kunt ook in een kosteloos voorgesprek informeren naar alle mogelijkheden. Alles wat bij een afscheid komt kijken wordt met u besproken en daar waar nodig, beantwoorden wij alle vragen en nemen uw zorgen weg.

Wilt u het Laatste Wensenboekje ontvangen?
Vul het formulier in en ik zorg dat het op korte termijn bij u in huis is. U kunt het formulier ook gebruiken als u andere vragen heeft. Vul dit dan in bij ‘Eventuele opmerkingen’.

Uw naam

Adres

Postcode

Woonplaats

E-mail

Telefoonnummer

Eventuele opmerkingen:


Kruis aan wat van toepassing is:

Ik wil het 'Laatste Wensenboekje' ontvangenIk wil graag een kosteloos voorgesprekWil je contact met mij opnemen?